Építőipari állvány

Építőipari állvány – a magasban végzett munkák színtere

Számos építési vagy éppen felújítási munkafolyamat során lehet szükségünk különféle építőipari állványra, alkalmazásukkal egyrészt könnyebbé tehetjük a munkavégzést. Másrészt egy optimális állványzattal időt és pénzt is takaríthatunk meg.

Az alábbi magasban végzett tevékenységeknél alkalmazunk leggyakrabban építőipari állványt: épületek és építmények falazása, falvakolás és festés, homlokzatfelújítás esetleg karbantartás vagy díszítés során. Állványra lehet szükségünk továbbá ipari berendezések szerelésénél, épületek hőszigetelése során, homlokzatok dekorálásánál, illetve acélszerkezetek tisztításánál vagy esetleg ablakok takarítása során.

Építőipai állvány – számos kivitelben elérhető megrendelőink igényeihez mérten

A megfelelő építőipari állvány kiválasztási folyamatában munkatársaink nyújtanak szakszerű segítséget új és meglévő partnereink számára egyaránt. Kínálatunkban ugyancsak megtalálhatóak az alacsonyabb árfekvésű, valamint a korszerűbb, horgonyzott és gyors építésű építőipari állványok, így mindenki számára a legmegfelelőbb állványt tudjuk biztosítani.

Építőipai állványok vásárlása során, illetve bérlése esetén is számos tényezőt kell figyelembe vennünk, melyek nagymértékben függnek az elvégzendő munkák jellegétől, volumenétől is. Hiszen mindig az aktuális munkafolyamat határozza meg például, hogy milyen munkaszint számra van szükségünk. Illetve, hogy a munkaszintek járópadozatához milyen anyagot célszerű alkalmaznunk, készülhetnek acélból vagy akár fából is. Mindezek együttesen határozzák meg egy-egy állványzat költségszükségleteit.

Építőipari állványok – számos előnnyel kedvező fenntartási költségekkel

Ahogyan azt korábban már említettük egy optimálisan megválasztott és műszakilag kifogástalan állapotú állvánnyal akár költséget is takaríthatunk meg. Hiszen alkalmazásával könnyebbé vállhat a munkavégzés, ezáltal csökkenhet a munkavégzéshez szükséges idő mértéke is.

Egy professzionális minőségű építőipari állvány esetében nincs szükségünk kiemelkedően magas karbantartási költségekre sem. Hiszen időtálló, megfelelő felületkezeléssel készült szerkezetekről van szó, melyek tárolása egyszerűen megoldható tárolókalodák alkalmazásával, illetve biztosított a folyamatos alkatrészellátás is.

Építőipari állvány vásárlás során fontos mérlegelnünk azt is, hogy egy esetlegesen kedvezőbb áron vásárolt állvány esetében milyen fenntartási költségekkel kell számolnunk. Az építőipari állványok állapota nagymértékben befolyásolja a biztonságos munkavégzést. Éppen ezért megfelelő hangsúlyt kell fektetnünk a birtokukban lévő építőipari állvány rendszeres karbantartására esetleges javítási feladatainak elvégzésére.