Homlokzati állvány

Homlokzati állvány – professzionális minőség kedvező áron

Homlokzati állványt nagy függőleges falfelületek esetében elvégzendő munkafeladatoknál alkalmazunk. Ilyen munkálatok például a szigetelési, színezése, valamint egyéb szerelési munkák. Ezek elvégzéséhez a legbiztonságosabb megoldást a homlokzati állványok jelentik. Az állványozási munkák költségkalkulációja egy igen összetett folyamat, nincs ez másként homlokzati állvány esetében sem. Egyrészt figyelembe kell venni a felhasznált anyagokat, valamint a munkaszintek számát és azok szélességét, terhelhetőségét stb.

Vállalkozásunk célként tűzte ki, hogy hozzájáruljon a hazai építőipari vállalkozások biztonságos és szakszerű munkavégzésének elősegítéséhez. Ennek érdekében rövid határidővel, pontosan kivitelezett állványtechnológiát biztosítunk megrendelőink számára a biztonságos munkavégzéshez.

Homlokzati állvány – széles termékpaletta

Az építőiparban eltöltött több éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően kínálatunkban számtalan állványtípus megtalálható. Mindegy, hogy egy kezdő vállalkozóról vagy nagyobb építőipari cégről van szó kínálatunkban egyaránt megtalálják az elvárásaiknak legmegfelelőbb homlokzati állványt. Az optimális, minden igényt kielégítő homlokzati állvány kiválasztásához forduljon hozzánk bizalommal.

Homlokzati állvány kiválasztása során célszerű meghatározni a szükséges munkaszintek számát, azok szélességét, valamint terhelhetőségét. A szükséges állvány függ a falfelület tagoltságától, magasságától továbbá, hogy hálós vagy ponyvaborítással kívánjuk ellátni a homlokzati állványunkat.

Kínálatunkban nem csupán a homlokzati állványok találhatók meg, hanem az ezek felépítéséhez szükséges szerkezeti elemek összessége, egészen az épülethez történő rögzítő elemekig.

Homlokzati állvány – számos előnnyel

A homlokzati állványok alkalmazása nem csupán megkönnyíti a munkavégzést a szakemberek számára, hanem számos más előnnyel is rendelkeznek. Ilyen előnyöknek tekinthetjük azt a tényt, hogy megfelelő állványzat használatával csökkenthetjük költségeinket, illetve a munkafolyamat elvégzéséhez szükséges időt is.

A legjobb használhatóság érdekében nem elég csak a megfelelő homlokzati állványt kiválasztanunk, nagy hangsúlyt kell fektetnünk azok szakszerű felépítésére, valamint rögzítésére is. Gondoskodnunk kell továbbá a homlokzati állvány védőhálóval vagy ponyvával való ellátására is.

Az optimális homlokzati állvány további előnye, hogy alkalmazhatósága kis mértékben függ az időjárás viszontagságaitól. Ugyanis egy viszonylag védett munkaterületet képez, amely védett a széltől, illetve a napsütéstől egyaránt. Egy-egy homlokzati állványon egyszerre több szakember végezhet munkát.