Térállvány – minőség és szakértelem

Vállalkozásunk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik állványok, illetve ezek építéséhez és karbantartásához szükséges elemek forgalmazásával kapcsolatban. Az egyre növekvő piaci igényekhez igazodva termékpalettánkat kiszélesítettük, ma már nem csak építőipari állványok értékesítésével foglalkozunk. Termékkínálatunkban a különféle építőiparban használatos állványok mellett megtalálhatóak a térállványok is.

Az általunk forgalmazott valamennyi termékkategória esetén fontosnak tartjuk a minőségi termékek értékesítését. Éppen ezért minden egyes kínálatunkban megtalálható állvány, így a térállvány is megfelel mind a hazai mind az uniós szabályoknak, illetve magyar nyelvű szerelési útmutatóval kerülnek átadásra.

Sokéves állvány értékesítési munkánk eredményeként, illetve kedvező árainknak, valamint minőségi kiszolgálásunknak köszönhetően stabil piaci pozíciót töltünk be az állványtechnológiai piacon. Partnereink között egyéni vállalkozók, kis- és középvállalkozások mellett számos nemzetközi piacon is jelen lévő építőipari vállalkozás is megtalálható.

Térállványok jelentősége és használata

Az állványépítés egyik talán legspecifikusabb területének az ipari állványozást tekinthetjük. Hiszen ebben az esetben általában meglévő ipari létesítmények, berendezések elérhetőségének biztosítására van szükségünk különféle állványokra. Normál homlokzati állványokhoz viszonyítva az erre a célra használt térállványok lényegesen magasabb költségvonzattal, illetve speciális építési feladatokkal járnak. Valamennyi állványozással kapcsolatos tevékenység esetében nagy hangsúlyt kell fektetnünk a professzionális minőségű munkavégzésre. Ugyanis egy optimálisan megválasztott állvány segítségével nem csak költségeinket csökkenthetjük, hanem zökkenőmentessé tehetjük az állványok segítségével elvégzett munkafolyamatokat.

Ipari állványozás során többnyire nem keretes állványokat alkalmazunk, nagyobb gyakorisággal építünk térállványt.  Ahogyan azt korábban már említettük egy bonyolultabb ám ugyanakkor sokoldalúbb állványtechnológiáról van szó. Míg egy hagyományosnak tekinthető homlokzati állványt mindössze 15-21 alkotóelemből építünk, addig egy térállvány jellegzetessége, hogy akár 100 alkatrészből is állhat.

Térállvány az élet számos területén

A térállványokat jellemzően nem csak ipari környezetben alkalmazhatjuk, hiszen olyan speciálisnak mondható helyzetekben is találkozhatunk térállvánnyal. A teljesség igénye nélkül a térállványok alkalmazhatóak színpadok lelátók, tribünök, dobogók stb. kialakítására is. Amennyiben térállvány vásárlását tervezi forduljon hozzánk bizalommal, hiszen munkatársaink kellő szakértelemmel állnak megrendelőink rendelkezésére. Állandó ügyfeleink mellett kapcsolati hálónkat folyamatosan bővítjük a minőségi szolgáltatás érdekében.