Állvány – ami nélkül nincs építkezés

Az építőiparban talán az egyik leggyakrabban alkalmazott szerkezet maga az állvány, mely tulajdonképpen a magasban végzett építőipari munkák segédszerkezete. Egy-egy állvány számtalan felhasználási lehetőséggel rendelkezik, kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható típustól függően. Gondoljunk csak bele szinte egyetlen olyan építkezést sem látunk, ahol ne használnának valamilyen állványt egy-egy munkafolyamat elvégzésére. Állványt használunk például épületek falazása során, külső szigetelési és vakolási munkáknál egyaránt stb.

Állvány – egy cél több megoldás

Az egyes építőipari munkák során használatos állványok egy fő funkciót látnak el, azonban számos kivitelben készülnek. Az elvégzendő feladatoktól függően alkalmazhatunk egyszerű létraállványt, valamint bakállványoktól az acél vagy alumínium szerkezetű szerelőállványokig. A magasépítésben leggyakrabban használt állvány típusok az alábbiak: helyhez kötött fémállvány, gördülő állványt, illetve mozgathatód munkahidat, másként függőállványt.

Minőség és szakértelem – megbízható állvány

Nem csupán a tökéletes munka elvégzéséhez van szükségünk megbízható állványra, hanem a különféle állványokon dolgozó szakembere biztonsága érdekében is. Elvégre egy műszakilag megfelelő állapotú és szakszerűen épített állvány esetében csekély az esélye bármilyen baleset bekövetkezésének.

Vállalkozásunk több éve foglalkozik állványok értékesítésével, palettánkon megtalálható szinte valamennyi állványtípus. Minden általunk forgalmazott állvány megfelel az ide vonatkozó előírásoknak és szabványoknak, megrendelőink igény szerint acél vagy fa járópadozattal egyaránt elérhetők.

Széles állvány paletta – elérhető áron

Állványkínálutunk igen széles palettán mozog, forgalmazunk többek között mobil, guruló, illetve fix állványt egyaránt. Mindezek mellett termékeink között megtalálható például a dominó állványt, homlokzati állványt és keretes állvány is.

Amennyiben építkezése, építőipari vállalkozása számára keresi a megfelelő állványt forduljon hozzánk bizalommal. Hiszen alacsonyabb árfekvésű és magasabb műszaki színvonalú, horgonyzott rendszerekkel egyaránt várjuk vásárlóinkat. Mindezek mellett az állványokhoz kapcsolódó szerelvények is megtalálhatóak kínálatunkban.

Állványok – megrendelőink igényeinek megfelelően

Mindegy, hogy Ön egy kezdő vállalkozó vagy több éves szakmai tapasztalattal rendelkező építőipari cég szakértelmünknek köszönhetően megtalálják Önnek a legmegfelelőbb állványt. Az optimális állvány kiválasztása során figyelembe vesszük a helyi sajátosságokat, illetve minden egyéb műszaki és technikai tényezőt.