A Terra Mandala állványnagyker

munkatársai több mint két évtized tapasztalatával állnak az ügyfelek szolgálatában.

Sóskúti telephelyünkön folyamatosan növekvő raktárkészletünkből napi szinten tudjuk kiszolgálni vevőinket.

Valamennyi ügyfelünk igényét a legnagyobb gondossággal és figyelemmel igyekszünk kezelni.

Különös gondot fordítunk a gyorsaságra, a felmerülő kérdésekre napi szinten reagálunk.

A húsz év tapasztalatának a birtokában jó rálátásunk van a működési területünkre, ismerjük a jelentősebb európai állványtípusokat, azoknak a sajátosságait, műszaki karakterisztikáját. Ez a tapasztalat alapozta meg a lengyel Pionart gyárral történő együttműködést, ahol a kifogástalan termékminőség, a komoly gyártói kapacitás és a legkorszerűbb gyártástechnológia jelentette a legfontosabb elvárásokat.

A magyarországi állványpark modernizálásában jelentős mértékben vállaltunk szerepet. Másfél évtizeden át folytatott csereakcióinknak köszönhetően az elavult technológiájú Fémmunkás és egyéb állványokat százezer négyzetméteres nagyságrendben modern, korszerű, biztonságos állványokkal váltották fel partnereink.

A Pionart piacvezető lengyelországi állványgyártó

Munkatársai jól képzett szakemberek az állványiparban, akik a kilencvenes évek elejétől vesznek részt a tervezésben és a gyártásfolyamatban. A Lublini Műszaki Egyetemmel és a gliwicei Sziléziai Műszaki Egyetemmel szoros együttműködésben dolgoznak a technológiai újításokon és tervezésen, végeznek statikai számításokat és tartóssági teszteket.

A PIONART modern szoftvereket használ a térbeli tervezéshez. A műszaki dokumentáció elkészítését az Autodesk Inventor 2013 és az AutoCAD Mechanical 2013 illetve az AccuRender nXt modul segíti.

A PIONART a lengyel Állványipari Kereskedelmi Kamara tagja. A cég igazgatója a Kamarák Igazgatóságának tagja és az “RUSZTOŚCI” műszaki folyóirat főszerkesztője. A műszaki igazgató szerkesztője az említett folyóiratnak, társszerzője a lengyelországi oktatásban használt állványozás technikai tankönyvnek, valamint szakmai továbbképzések rendszeres előadója, és a Biztonságos állványzat c. kiadvány társszerzője.